ABECO Projecten BV
Menu
Dienstverlening

ABECO Projecten levert een totaalpakket voor uw dak en gevel

ABECO Projecten is de producent en verwerker van het Endopal® systeem, een dampdicht energiezuinig isolatiesysteem. Op het gebied van isolatiesystemen, dak- en gevelconstructies en gevelbekledingen adviseert ABECO de opdrachtgever om zo tot een goed resultaat te komen. Er is van alles mogelijk het Endopal® systeem, wij geven onze opdrachtgevers de mogelijkheid om ook de gevelfolies en gevelbekledingen door ons te laten uitvoeren. Zo levert ABECO een totaalpakket voor uw dak en gevel!

Advisering

Te allen tijde proberen wij kritisch naar bouwaanvragen te kijken en mee te denken met onze opdrachtgever voor een beter eindresultaat.

Endopal® systeem op daken, gevels en dakkapellen

Wij zijn zeer enthousiast over ons Endopal® systeem, en willen u graag overtuigen van de meerwaarde van ons isolatiesysteem in uw dak, gevel of dakkapel. Verschillende instanties hebben onderzoek gedaan naar ons Endopal® systeem, hierdoor kunnen wij ook wetenschappelijk bewijzen dat het Endopal® veilig, duurzaam en energiezuinig is.

Verwerken van folies op gevels

Naast het produceren en verwerken van het Endopal isolatiesysteem, hebben wij ons ook gespecialiseerd in het verwerken van gevelfolies en het bekleden van gevels. Op het Endopal systeem kunnen allerlei gevelfolies worden toegepast, dit geeft de gevel van een gebouw een unieke en authentieke uitstraling.

Bekleden van gevels

Op het Endopal systeem kunnen allerlei soorten gevelbekleding worden geplaatst. ABECO Projecten heeft zich naast het verwerken van het Endopal systeem gespecialiseerd in het bekleden van gevels. Steeds vaker passen architecten open gevelsystemen toe en wordt er veelal gekozen voor duurzame houtsoorten zoals: western red cedar, vuren, oregon pine, louro preto, louro itauba. ABECO Projecten is dus gespecialiseerd in het aanbrengen van deze open gevelsystemen inclusief de achterconstructie.

Service en onderhoud