ABECO Projecten BV
Menu

Over ABECO Projecten

ABECO Projecten staat onder andere voor: Endopal, ontzorging, kennis, ervaring, innovativiteit, duurzaamheid

Duurzaamheid

Met ons isolatiesysteem zijn zeer hoge rc-waarden te bereiken, en kan energieneutraal gebouwd worden. Zodoende draagt het bij aan een populaire term: passief bouwen. Naast energieneutraal bouwen, kan er in het Endopal systeem ook een energiedak toegepast worden, hiermee kunt u energie opwekken!

Ontzorging

ABECO Projecten realiseert de gehele engineering voor uw dak, gevel of dakkapel, op deze manier streven we naar ontzorging voor de opdrachtgever. Het plaatsen van een Endopal systeem vergt immers ervaring, vakwerk, en geduld. Wij zijn naast het Endopal systeem gespecialiseerd in het bekleden van uw dak/gevel met folies, hout, zink enzovoort.

Kennis & ervaring

Het plaatsen van het Endopal systeem, het toebrengen van folies, en het bekleden gevels vergt kennis van zaken. Het is essentieel dat de systemen goed aangebracht worden om een energiezuinige en duurzame constructie te realiseren. Door onze expertise kunnen wij u garanderen dat wij op een goede manier te werk gaan.

Innovativiteit

In ons vakgebied worden we steeds tegenover nieuwe uitdagingen gezet, deze uitdagingen gaan wij maar al te graag aan! Continu proberen we onze producten en methodes te verbeteren, hiervoor gaan we uit van de kracht van samenwerking. We streven er zodoende naar om technisch voorloper te zijn en onze opdrachtgever altijd de beste kwaliteit te bezorgen.