ABECO Projecten BV
Menu

Nieuwe website online

Abeco Projecten heeft haar nieuwe website gelanceerd

Nieuwe website gelanceerd!

By In Algemeen On 11 mei 2017


Sinds een aantal weken heeft Abeco Projecten haar nieuwe website gelanceerd! Deze nieuwe website moest vooral een moderne website zijn, daarom is de website voorzien van een aantal handige functies. Naast deze handige functies is de website ook voorzien van een modern design.

Een zeer handige functie van de nieuwe website is dat hij te bekijken is op elk apparaat, van desktop tot tablet tot smartphones! Het gebruik van tablets en smartphones zal in de toekomst alleen nog maar toenemen, vandaar heeft Abeco Projecten een mobiele versie van haar website laten maken, die weergegeven wordt wanneer een bezoeker op een smartphone/tablet de website bekijkt. Gebruiksgemak is essentieel, en daar voldoet Abeco Projecten aan!

Ook heeft de nieuwe website een social media integratie, elk bericht dat op de website geplaatst wordt, wordt automatisch toegevoegd op social media kanalen zoals Facebook en Twitter. Zo hoeft u niet per se onze website te bezoeken om op de hoogte te zijn van nieuwe projecten, of nieuwe berichten. Deze social media integratie wil ook zeggen dat u, als bezoeker, op berichten kunt reageren met een Facebook profiel, hierdoor kan er een interessante discussie op gang komen!

Nog niet alle pagina’s zijn juist bijgewerkt, hiervoor onze excuses.


About the Author

ABECO Projecten

ABECO Projecten is een technisch voorloper op het gebied van dampdichte isolatiesystemen. Met het Endopal systeem hebben zij een systeem dat toegepast kan worden in gevel-, en dakconstructies en dakkapellen. Bovendien gespecialiseerd in het verwerken van folies en het bekleden van gevels.