ABECO Projecten BV
Menu
Wat kan goede verlichting doen met je werkplek?

Wat kan goede verlichting doen met je werkplek?

By In Geen categorie On 11 mei 2017


Weet jij wat het belang is van voldoende verlichting op je werkplek? Met voldoende verlichting creëer je niet alleen een gezelligere sfeer op de werkvloer, ook kunnen mensen zich vaak beter concentreren met voldoende verlichting. Reden genoeg om ook je eigen werkplek regelmatig van nieuwe of meer verlichting te voorzien! Een elektricien kan je helpen bij het plaatsen van meer lampen op je werkplek. Er zullen bijvoorbeeld extra stopcontacten of lichtaansluitpunten nodig zijn om de lampen aan te kunnen sluiten. Zeker bij de lichtaansluitpunten in het plafond kan het erg lastig zijn om deze aansluitpunten zelf te plaatsen. Wanneer de aansluitpunten eenmaal geplaatst zijn kunnen de lampen eenvoudig worden aangesloten.

Verschillende soorten lampen voor de werkplek

Er zijn op internet tegenwoordig ontzettend veel webwinkels te vinden die lampen aanbieden voor het opvrolijken van je werkplek. Binnen deze webwinkels vind je vloerlampen, tafellampen, wandlampen en bijvoorbeeld plafondlampen! Het is van verschillende aspecten afhankelijk welk type lamp het meest geschikt is om je werkplek van meer licht te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die je hebt, de stijl van je overige meubels binnen je kantoor, enzovoorts. Zorg er in ieder geval voor dat de stijl van de lampen aansluit bij de stijl van je overige interieur. Zo voorkom je dat je werkplek een rommelige uitstraling krijgt, wat je productiviteit kan verlagen!

Kies voor duurzame ledverlichting op je werkplek

Naast de conventionele gloeilampen voor op je werkplek zou je ook kunnen kiezen voor duurzame ledverlichting. Ledverlichting heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen onder lampenproducenten. Dit is niet voor niets, want ledverlichting is makkelijk aan te sluiten en daarbij een stuk milieuvriendelijker dan conventionele vormen van verlichting. De ledverlichting biedt bijvoorbeeld meer branduren, waardoor de ledlampen minder snel vervangen hoeven te worden. Een elektricien kan je meer vertellen over de voordelen van ledverlichting op je werkplek.


About the Author

ABECO Projecten

ABECO Projecten is een technisch voorloper op het gebied van dampdichte isolatiesystemen. Met het Endopal systeem hebben zij een systeem dat toegepast kan worden in gevel-, en dakconstructies en dakkapellen. Bovendien gespecialiseerd in het verwerken van folies en het bekleden van gevels.