ABECO Projecten BV
Menu

Gevelfolies om uw gevel te beschermen

Op onze constructies kunnen alle soorten gevelfolies toegepast worden

Op de door ABECO Projecten gerealiseerde gevels kunnen diverse gevelfolies aangebracht worden. Toegepaste folies beschermen een gebouw op het gebied van afdichting, isolatie en waterkering en kunnen toegepast worden op daken en gevels. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit folies. Met een gevelfolies kan een gevel een geheel unieke en authentieke uitstraling krijgen.

Een goede verwerking vergt tijd en kennis

Een dak of gevel met een open structuur waterdicht krijgen is een hele kunst, het vergt veel tijd in de voorbereiding en het uitwerken van details. Wekelijks komen er veel nieuwe gevallen aan het licht van lekkages/vochtproblemen op gevels en daken. De grootste oorzaak van dit soort problemen is dat men zich niet goed verdiept heeft in het product en een goedkoper alternatief is gaan zoeken dan het door de architect voorgeschreven product. Ook is een foutieve montage vaak de oorzaak van lekkages.

Gecertificeerd folieverwerkers

ABECO Projecten heeft door de jaren heen vele projecten gerealiseerd met gevelfolies van erkende gevelfolieproducenten en is door trainingen in binnen- en buitenland één van de weinige in Nederland die gespecialiseerd en gecertificeerd is in het monteren/verlijmen van o.a. gevelfaçades / gevelfolies. Onze certificering zorgt ervoor dat u gegarandeerd bent dat uw gevelfolie op de juiste manier aangebracht wordt en de gevel volledig lucht-, water-, damp- en winddicht is. Daarbij rust er op een gevelfolie die aangebracht is door ABECO Projecten maar liefst tien jaar garantie.