ABECO Projecten BV
Menu

Maak wonen makkelijker

Met het onderhoudsboekje van Woonderhoud

Het gebruik van een onderhoudsboekje maakt wonen makkelijk

By In Algemeen On 11 mei 2017


Het onderhoud van een woning wordt vaak vergeten en komt vrijwel altijd onverwachts. Woningeigenaren krijgen hier vroeg of laat altijd mee te maken. Achterstallig onderhoud zorgt voor een dalende woningwaarde, een lang verkooptraject en hoge reparatiekosten. Met het onderhoudsboekje van Woonderhoud weet men tegenwoordig exact wanneer onderhoud nodig is en wordt achterstallig onderhoud voorkomen.

Onderhoudsboekje voor de toekomst

Een onderhoudsboekje zoals Woonderhoud heeft vele voordelen. De meest voorname is dat men direct inzicht heeft in de onderhoudsstaat van een woning. Het is direct duidelijk op welke termijn onderhoudstaken idealiter uitgevoerd dienen te worden en men kan zich hier (financieel) op voorbereiden. De uitgaven voor onderhoud zijn gemiddeld gezien zo’n €300,- per maand, een fors bedrag dus dat in het geval van slecht onderhoud vele malen hoger zal uitvallen.

Hogere woningwaarde en sneller verkooptraject

Naast het voorkomen van reparaties en daarbij hoge reparatiekosten, zal gedegen onderhoud de waarde van woningen doen stijgen. Gedegen onderhoud en woningverbetering zorgt ervoor dat de woning ‘bij de tijd blijft.’ Gezien het feit dat nieuwe generaties steeds minder ‘doe-het-zelvers’ zijn, worden instapklare en goed onderhouden woningen steeds sneller verkocht. Woningen die matig tot slecht onderhouden zijn daarentegen, staan steeds langer te koop, met alle gevolgen van dien.

Meer informatie over het Woonderhoud onderhoudsboekje vindt u hier.


About the Author

ABECO Projecten

ABECO Projecten is een technisch voorloper op het gebied van dampdichte isolatiesystemen. Met het Endopal systeem hebben zij een systeem dat toegepast kan worden in gevel-, en dakconstructies en dakkapellen. Bovendien gespecialiseerd in het verwerken van folies en het bekleden van gevels.