ABECO Projecten BV
Menu

De prefab non-ferro dakkapel

Uitgevoerd met een Endopal systeem als achterconstructie, onderhoudsvrij en energieneutraal!

De prefab non-ferro dakkapel

By In Innovatie On 11 mei 2017


Dakkapellen zijn in overvloed te verkrijgen, echter wanneer men een onderhoudsvrije dakkapel wilt en jaren vrij wilt zijn van zorgen wordt het zoeken toch wel een stuk moeilijker. Vanaf nu hoeft u niet meer te zoeken, want wij leveren onderhoudsvrije dakkapellen dampdicht uitgevoerd en afgewerkt met non-ferro bekleding zoals, zink en koper tegen zeer interessante prijzen. Onze dakkapellen zijn voorzien van het Abeco Endopal® isolatiesysteem. Deze producten zijn door TNO onderzocht. Abeco garandeert waterdichte en condensvrije aansluitingen op ieder type dak.

Voordelen van onze prefab non-ferro dakkapel:
– Prijs technisch zeer interessant
– Weinig tot geen onderhoud
– Geen condensatie problemen
– Kozijnkeuze (aluminium, hout, kunststof)
– Zeer slanke wang (b.v. 100mm = Rc 3,5)
– Geen koudebruggen
– Plaatsing door Abeco of zelf te plaatsen

Een dakkapel vervaardigen en vervolgens voorzien van non ferro metalen bekleding, vergt veel tijd, terwijl het resultaat vaak niet optimaal is. Bovendien is zo’n dakkapel zeer gevoelig voor condensvorming en lekkages, dit vraagt dus om extra aandacht qua isolatie. Abeco is gespecialiseerd in dampdichte ongeventileerde prefab dakkapellen. Onze dakkapellen zijn voorzien van het Abeco dampdicht isolatiesysteem type Endopal®. Deze producten zijn door TNO onderzocht. Dit houdt in dat ze dampdicht zijn, zonder koudebruggen. Daarom garandeert Abeco een waterdichte en condensvrije montage op ieder type dak. Wanneer men kiest voor een metalen afwerking zoals zink, koper of RVS hoeft deze dakkapel niet geventileerd uitgevoerd te worden, zo behoudt u een slanke constructie. De prefab dakkapellen zijn leverbaar in vele gewenste vormen en maten in meerdere typen dakbedekking.


About the Author

ABECO Projecten

ABECO Projecten is een technisch voorloper op het gebied van dampdichte isolatiesystemen. Met het Endopal systeem hebben zij een systeem dat toegepast kan worden in gevel-, en dakconstructies en dakkapellen. Bovendien gespecialiseerd in het verwerken van folies en het bekleden van gevels.

Related Posts